ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΣΤΡΑΥΤΟΥΝ

Καθαρίστε άμεσα και σωστά τα χαλιά του σπιτιού σας.

Οι περισσότερες νοικοκυρές νοιάζονται για την φροντίδα και τον καθαρισμό των χαλιών τους. Μπορεί ένα φαινομενικά καθαρό χάλι να είναι πιο επικίνδυνο από ένα βρώμικο; Τι απαιτείται για να διασφαλίσουμε τη βαθιά απολύμανση του χαλιού και όχι απλώς επιφανειακό καθαρισμό;

Ιδιαίτερη Φροντίδα και Περιποίηση

Η σύγχρονη διακόσμηση καθώς και η πιο κλασική, περιλαμβάνει διάφορους τύπους χαλιών: Χειροποίητα χαλιά, μάλλινα, βελούδινα, μοκέτες, χαλιά μηχανής, χαλιά με πολυεπίπεδες θηλιές με σκοπό τη δημιουργία διαφορετικών υφών και σχημάτων. Στην Clean Blue αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του κάθε χαλιού και το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά, ανάλογα με τον τύπο του και το χρώμα του. Με αγάπη φροντίζουμε τα χαλιά σας, σαν να είναι δικά μας.

Γενικός Καθαρισμός Ξενοδοχείων - AirBnB - Θεσσαλονίκη - Cleanblue.gr
Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιού - Θεσσαλονίκη - Cleanblue.gr

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Η εταιρεία μας διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα με χρυσή πιστοποίηση στους καθαρισμούς χαλιών που αφαιρούν οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε αυτό έως και 35cm. Αυτό σημαίνει ότι τα χαλιά σας θα καθαριστούν σε βάθος, θα απομακρυνθούν ακάρεα, μικρόβια, μύκητες παθογόνοι μικροοργανισμοί, ακόμα και χώμα, θα πλυθούν για να αφαιρεθούν οι λεκέδες, θα γίνει απολύμανση με ατμοκαθαριστή και θα μπορείτε με ασφάλεια να τα απολαμβάνετε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Η μέθοδος καθαρισμού είναι απόλυτα ασφαλής για άτομα με προβλήματα υγείας, αλλεργίες, καθώς και για μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Επιτόπιοι Καθαρισμοί

Έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε στο χώρο σας και να καθαρίσουμε τα χαλιά σας.

Με την εγγύηση της Clean Blue

Gallery